Seznam želja Moj račun

Frizerski salon

Vrhunske storitve za lase

V frizerskem salonu HAIR BY NINA ponujamo vrhunske storitve za lase, nasvete za oblikovanje las, striženje, barvanje, podaljševanje las, oblikovanje las za poroke in druge posebne priložnosti in še veliko drugih storitev.

Hair By Nina Frizerski Salon
Hair By Nina Frizerski Salon

Lasni podaljški

Tape sistem


TAPE podaljševanje las je izredno popularna tehnika podaljševanja las po svetu. Na otip so mehki, prožni in se skoraj ne občutijo, so udobni in neopazni v pričeski. Samo vstavljanje in oblikovanje je končano v slabi uri. Pri pravilni uporabi jih lahko uporabimo večkrat, jih očistimo in prilepimo nov samolepilni trak. So brez silikona na lasni površini, urejeni zelo tanki in zelo elastični trakovi. Dolgo obstojni, odporni na vročino in vlago, hipoalergeni, brez toplotne obdelave.

TAPE lasni podaljški so primerni predvsem za tiste, ki si želite dolgih in/ali gostih las.

Keratin sistem


Keratinski lasni podaljški so namreč ena zelo priljubljenih metod podaljševanja in zgostitve las. Izbirate lahko med različnimi dolžinami, od 40 cm do 60 cm ter ravnimi ali valovitimi lasmi.

Široka barvna paleta vam omogoča lažjo izbiro in popolno ujemanje barve vašim naravnim lasem. Življenska doba je nekje od 3 – 6 mesecev. Ker gre za vstavljanje čopkov las, in ne celih trakov, si lahko z njimi popestrite svojo pričesko, tako da si namesto posvetlitve pramenov vaših pravih las, vstavite nekaj keratinskih čopkov.

Keratinski lasni podaljški vam lahko pričarajo izjemno daljše lase ali pa lepo zgostitev vaših las. So najvišja kvaliteta visokotoplenega Italjanskega keratina. Brez silikona na lasni površini in so zelo lahka pramena (brez poškodovanja lastnih las).