Seznam želja Moj račun

100% vegansko

CELOVITA 100% VEGANSKA LASNA KOZMETIKA
RAZVITO IN IZDELANO NA ŠVEDSKEM
NIKOLI TESTIRANA NA ŽIVALIH
KLIMATSKO KOMPENZIRANA EMBALAŽA
BREZ SULFATOV IN PARABENOV

Registrirana pri organizacijah:

  • PETA
  • Leaping Bunny
  • Vegan Society

Klimatsko kompenzirana embalaža v sodelovanju z organizacijami:

  • ZEROMISSION
  • TAKING ROOT
  • PLAN VIVO

Vizija

Maria Nila ponuja široko paleto ekskluzivnih 100% veganskih izdelkov za nego las, ki so namenjeni ljubiteljem narave po vsem svetu. Vsak izdelek jemljemo kot natančno izdelano umetniško delo, ki je skrbno razvito, da bi našim uporabnikom zagotovili popolno lepotno izkušnjo, vključno s kakovostjo, zasnovo in enostavno uporabo. Več kot 20 let izkušenj v lepotni industriji, združenih z navdušenjem in ustvarjalnostjo, izpolnjuje visoka pričakovanja naših kupcev. 

Proizvodni obrat v Helsingborgu na Švedskem, je kraj kjer so razviti in izdelani vsi izdelki Maria Nila. Razvojni strokovnjaki in kemiki z veliko strasti izbirajo kakovostne sestavine, da ustvarijo visoko zmogljive formule in učinkovite izdelke. Od leta 2013 so vsi izdelki 100% veganski in potrjeni s strani organizacij PETA, Vegan Society in Leaping Bunny.

Certifikati

PETA (People for Ethical Treatment of Animals)

PETA je največja svetovna organizacija za pravice živali. PETA redno pregleduje sestavine, zato, da so izdelki vedno 100% veganski in niso nikoli preizkušeni na živalih. 

VEGAN SOCIETY

Svetovno vegansko združenje je leta 1942 oblikovalo besedo vegan in je največja ter najstarejša veganska organizacija na svetu. Logotip s sončnico simbolizira odobritev veganske organizacije, ki zagotavlja, da je izdelek 100% veganski in da ni bil testiran na živalih.

PLAN VIVO

Plan Vivo je organizacija, ki omogoča okoljske in trajnostne projekte po vsem svetu. Z rednim sodelovanjem s Plan Vivo, od vsakega prodanega izdelka, kmetje v Nikaragvi dobijo finančno podporo za ponovno zasaditev gozda. Na ta način skupaj podpiramo lokalno kmetijstvo in naše naravno okolje ter damo naravi možnost, da si opomore od človeškega delovanja. 

LEAPING BUNNY

Leaping Bunny je certifikat, ki ga izda CCIC – The Coalition for Consumer Information oz. Koalicija za informiranje potrošnikov o kozmetiki. Tu se je združilo osem nacionalnih organizacij za pravice živali in razvilo program za preverjanje, ali se izdelek  res ne testira na živalih. Ko izdelek odobri CCIC, lahko uporabite simbol Leaping Bunny.

KLIMATSKO KOMPENZIRANO

Z nakupom izdelkov Maria Nila, prispevate k sajenju novih dreves! Maria Nila s ponosom sodeluje z organizacijama Zeromission in Plan Vivo! Podpira tudi projekt Taking Root, ki sodeluje s kmeti v nekaterih najrevnejših delih sveta in omogoča ponovno pogozdovanje. To se doseže s spodbujanjem kmetov, da pogozdujejo manj izkoriščena zemljišča na svojih kmetijah, v zameno za neposredno plačilo. Družinam je tako na voljo reden dohodek, projekt pa prispeva k ublažitvi posledic podnebnih sprememb. Kmetje se tako dolgoročno osredotočajo na skrb za gozd.